Multiuser agenda
Image default
Bedrijven

De stukadoor voor al uw zakelijke en particuliere stucwerk

Heb je een ervaren stukadoor Enschede nodig? Heb je bijvoorbeeld net een woning gekocht, en kan die wel een strakke afwerking gebruiken? Of ben je aan het renoveren en heeft een wand weer een glad stuk stucwerk nodig? Dit zijn werkzaamheden die stukadoor Enschede elke dag uitvoert. Dit doen zij met passie en precisie. Als gevolg heb jij straks een perfecte afwerking van jouw wanden en plafonds. Het werk van de stukadoor is te onderscheiden in meerdere specialisaties. Denk hierbij aan spuitwerk, stucwerk en glad pleisterwerk. Zo is de wand of het plafond klaar om behangen of gesausd te worden. 

Over de stukadoor in Enschede

De stukadoor Enschede heeft dus meerdere specialiteiten. Als gevolg heb jij straks strakke en gladde wanden. De afwerking van de wand is afhankelijk van de volgende stap. Een wand dat behangt wordt hoeft minder glad te zijn, dan een die gesausd gaat worden. Wat de taak ook is, stukadoor Enschede doet het snel en vakkundig. Het resultaat en dus de afwerking is gegarandeerd netjes. Doordat de stukadoor zich aan de afspraken houdt, is het werk goed in te plannen voor particulieren en zakelijk. Met jarenlange ervaring zijn ze een betrouwbare en veelzijdige partner.

De diensten

De stukadoor Enschede is van vele markten thuis. Zojuist heb je al gelezen over de specialisaties. Echter bestaan de werkzaamheden van een stukadoor uit meer dan dit. Denk hierbij ook aan raapwerk, schuurwerk, spachtelputz en spackwerk. Bovendien valt het aanbrengen van sierlijsten ook onder deze andere werkzaamheden. Hetzelfde geldt voor sierornamenten voor plafonds. De meest bekende dienst is echter stucwerk. Dit is zowel binnen als buiten mogelijk. Een andere dienst die al kort besproken is, heet sauswerk. Zo kunnen de wanden en plafonds ook geheel afgewerkt worden. Denk hierbij ook aan diensten zoals leemstuc, scanbehang en schilderwerk.