Multiuser agenda
Image default
Bedrijven

Hoe kleine apparaten schoon te maken

Het is noodzakelijk om huishoudelijke apparaten zoals rijstkokers, kookplaten, koelkasten, verwarmingen, airconditioners en vaatwassers te repareren en te onderhouden omdat ze duur zijn. Als dit niet het geval is, werken deze apparaten niet meer correct en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Het reinigen en onderhouden van deze apparaten zal ervoor zorgen dat ze op de lange termijn blijven presteren. Het reinigen van keukenapparatuur zodra men ze gebruikt, vereenvoudigt hun onderhoud routine, waardoor er minder reparaties nodig zijn. Maar voor reparatie kunt u het beste op deze site kijken voor meer informatie: Elektricienbreda.nl.

Koffiezetapparaat schoonmaken

Of het nu gaat om een ​​drip machine, een Franse pers, een luxe espressomachine of een model met één pad, het koffiezetapparaat moet regelmatig worden schoongemaakt om de groei van bacteriën te voorkomen en een goede smaak te garanderen. Door de combinatie van vocht en warmte is het de perfecte voedingsbodem voor bacteriën en schimmels om in koffiezetapparaten te groeien. De lekkerste koffie krijg je als je koffiedik en olie wegspoelt na elk gebruik van het koffiezetapparaat. Je kunt de onderdelen met de hand wassen in warm zeepsop of het bovenste rek van een vaatwasser gebruiken om ze schoon te maken. Maak de buitenkant van de maker en de warme borden schoon met een vochtige doek na het legen van de waterreservoirs en lekbakken. Laat indien mogelijk het deksel van het reservoir open staan ​​tussen elk gebruik om het gebied volledig te laten drogen. De machine verzamelt uiteindelijk mineralen uit kraanwater, tenzij u elke keer gedestilleerd water gebruikt. Deze zijn eenvoudig te verwijderen. Meng gewoon gelijke delen azijn en water in het reservoir. Zorg ervoor dat de oplossing 30 minuten in het koffiezetapparaat zit, idealiter een uur, voordat je hem er uiteindelijk af wast.

De koelkast schoonmaken

Uw keuken kan op vele manieren worden getransformeerd door een schone koelkast. Schone koelkasten kunnen ook geuren, voedsel dat over de datum is en lelijke rommel uit uw huis verwijderen. Bekijk deze eenvoudige stappen om je koelkast schoon te maken: Vul een spuitfles met gelijke delen azijn en water. Reinig gemorste vloeistoffen gemakkelijk met deze voedselveilige reiniger. Gemorst product moet onmiddellijk worden verneveld en weggeveegd. Met onze gids voor koelkast reiniging kunt u uw koelkast ook af en toe een grondige grondige reiniging geven. Voor het reinigen van de verborgen oppervlakken en de deurpakking moeten laden en planken worden verwijderd. U kunt uw koelkast ook ordenen om rommel te verminderen en bestellingen te bezorgen.

De magnetron schoonmaken

De binnenkant van uw magnetron wordt elke week bespat met soep, saus en vet. Het is niet prettig om naar te kijken of te koken met al die opbouw. Uitzoeken hoe u een magnetron schoonmaakt, is niet zo moeilijk als u misschien denkt. Uw apparaat kan zonder chemicaliën worden gereinigd met een kom met water.