Multiuser agenda
Image default
Entertainment

U koopt hier wind-up statieven voor een scherpe prijs

Als u naar een musicalvoorstelling in het theater gaat, ziet u boven in de zaal ooit vele speakers en lichten hangen. Beeldt u zich eens in dat deze techniek er niet zou zijn, zou u dan dezelfde theaterervaring beleven? Waarschijnlijk zal dit niet het geval zijn. Het theater heeft dus professionele audio- en lichtapparatuur nodig om de beleving te geven die u ervan verwacht. Voor deze professionele techniek gaat u naar Wytec trade in Tilburg. Bij dit bedrijf koopt u enkel producten van A-merken op het gebied van licht, audio en video. Daarnaast hebben zij een eigen import en distributie. Ook na de aankoop van producten bij deze winkel of webshop, staan hun medewerkers voor u klaar. U benadert hen namelijk ook als uw apparatuur onderhoud nodig heeft.

Techniek in het zwembad

Als u in het dagelijkse leven om u heen kijkt, ziet u dat er op meer plekken met geluidstechniek en lichteffecten gewerkt wordt dan u denkt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het zwembad. In sommige zwembaden wordt er een avond in de week discozwemmen aangeboden. Die disco wordt natuurlijk geregeld met audiovisuele techniek. In een zwembad is het belangrijk om deze techniek hoog van de grond te plaatsen, zodat het niet nat wordt. Wind-up statieven die u eenvoudig in hoogte verstelt, zijn hiervoor uiterst geschikt. Met twee wind-up statieven kunt u bovendien truss materiaal naar boven takelen.

Een ruim aanbod

Bij Wytec trade in Tilburg vindt u een breed aanbod aan allerlei video-, licht- en audioapparatuur. Bekijk het assortiment op hun website of kom langs in de winkel voor extra informatie over alle techniek. Wanneer u twijfelt over de aanschaf van bepaalde producten, zoals wind-up statieven, is het verstandig om contact met de medewerkers van dit bedrijf op te nemen. Zij zijn onpartijdige leveranciers van enkel kwalitatieve merken en kunnen u dus goed adviseren over het product dat het best bij uw situatie past.

https://www.wytec.nl/