Multiuser agenda
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een Ultra Frame en een Bestway Power Steel zwembad

Een verkoelende duik in uw eigen zwembad is natuurlijk heerlijk. Op deze manier kunt u optimaal genieten van het mooie zomerweer en afkoelen in het frisse water. Een duik nemen in uw eigen zwembad na een dag werken is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht! Ben je benieuwd naar de voordelen van de Ultra Frame en de Bestway Power Steel zwembaden? Lees verder en kom erachter!

Voordelen Intex Ultra Frame zwembad 

Het voordeel van een eigen Intex Ultra Frame zwembad is dat u zelf kunt bepalen wanneer u hem gebruikt. Komt de warme periode er weer aan? Zet hem dan snel op en geniet van de heerlijke dagen. De Intex Ultra XTR is gemakkelijk op zetten waarnaar u het zwembad kunt vullen met voldoende water. Deze zwembaden zijn erg stevig, waardoor niet al het water er direct uitloopt zodra u de opblaasrand indrukt. Ideaal dus als je een grote familie hebt met kleine kinderen! Een ander voordeel is de zeer stevige 3-laags voering met een hoge weerstand tegen scheuren en perforaties. Hij is verkrijgbaar in verschillende formaten en u krijgt 2 jaar garantie op zwembadfolie, frame en de filterpomp.

 

Voordelen Bestway Power Steel 

De Bestway Power Steel is nog sterker dan de Ultra Frame. Dit zwembad is gemaakt van staal, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat hij om valt. Als u een zwembad besteld is het wel zo fijn dat je deze gelijk op kunt zetten als hij aankomt. Daarom worden de volgende dingen er bij geleverd: 

  • Een zandfilterpomp om het water helder en schoon te houden.

  • Een trap om gemakkelijk in en uit het water te komen.

  • Een grondzeil ter bescherming van het zwembad

  • Een afdekzeil voor het buiten houden van rondvliegend blad, opwaaiend zand en stof en beestjes.

  • Een reparatieset.

  • En een montagehandleiding.

 

Het enige wat niet meegeleverd wordt zijn de onder tegels. Deze zijn handig om drukplekken, schimmelvorming en eventuele beschadiging aan terras of ondergrond te voorkomen. 

Bestel de Intex Ultra frame 

Wilt u graag genieten van een eigen zwembad in de tuin? Dat kan met de Intex Ultra XTR pool. Wacht niet te lang met het bestellen van het Intex Ultra frame zwembad en geniet van een aantal heerlijke plonzen. Wilt u eerst graag een persoonlijk advies ontvangen voordat u een zwembad uit kunt kiezen? Raadpleeg dan de specialisten van Uwbuitenspecialist en zij helpen u graag verder.

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/