Multiuser agenda
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een animatievideo laten maken voor studenten

Een animatievideo laten maken voor studenten geeft je de mogelijkheid om aan hen dingen snel en duidelijk uit te leggen. Je kunt zo een film bijvoorbeeld gebruiken tijdens een introductiedag voor nieuwe studenten. Maak ze snel wegwijs op de campus of vertel ze in een paar minuten alles over de huisregels op de universiteit of hogeschool. Dit kun je in verschillende talen doen waarbij je steeds dezelfde beelden gebruikt. Als je een animatievideo wilt laten maken die in meerdere talen wordt gemaakt dan wordt daar bij het gebruik van beelden al rekening mee gehouden. Er wordt dan geen tekst in de film gebruikt maar alleen afbeeldingen die universeel zijn en die ook mensen begrijpen die geen Nederlands spreken.

Actuele informatie verstrekken met een animatievideo

Op een school of universiteit kun je snel actuele informatie verspreiden als je er een animatievideo van gaat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan regels die moeten worden nageleefd in verband met een pandemie zoals die van COVID-19. Het is dan heel fijn om snel te kunnen communiceren wat de regels zijn met betrekking tot extra hygiëne, afstand houden en andere regels waar studenten zich aan moeten houden. Ook hier geldt dat je de animatievideo kunt laten maken in meerdere talen zodat de informatie ook duidelijk is voor studenten die geen Nederlands spreken.

Laat jouw animatievideo maken door een enthousiast team

Een animatievideo laten maken dat besteed je uit aan een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft en dat dit werk met veel enthousiasme en vakmanschap doet. Denk bijvoorbeeld aan Playforward. Zij maken al sinds 2010 animatievideo’s voor tientallen opdrachtgevers. Als je jouw wensen aan hen doorgeeft dan gaan ze graag voor je aan de slag om een animatievideo te maken die helemaal aansluit bij jouw wensen. Je kunt deze film vervolgens gebruiken op je website, maar ook op platforms voor sociale media zoals Facebook en Instagram.