Multiuser agenda
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met narrowcasting software communiceert u altijd relevante informatie

InfoScreens is als sinds 2000 een actieve speler op de markt van narrowcasting software en digital signage. De ervaring die in de tussentijd is opgedaan is zeer belangrijk bij de trajecten die doorlopen moeten worden om tot een succesvol project te komen. Dit bedrijf biedt eenvoudige stand-alone oplossingen tot gehoste oplossingen met een webgebaseerd contentmanagement systeem. U kunt ervoor kiezen om projecten ineens af te kopen, maar u kunt ook hard- of software en diensten afnemen op basis van een vaste maandelijkse vergoeding. Alles wat voor u het beste werkt, maakt InfoScreens mogelijk.

De vele toepassingen van digital signage

De toepassingen van narrowcasting software en digital signage zijn eindeloos. Communiceer belangrijke bedrijfsinformatie, houd zaalreserveringen up-to-date of maak digitale reclame via één systeem en enkele of meerdere beeldschermen. Een interessant gebruik van deze narrowcasting software is bewegwijzering. Door gebruik te maken van digital signage maakt u bewegwijzering een stuk flexibeler dan normale bordjes. Denk hierbij aan het begeleiden van passagiers op een luchthaven, zodat zij gericht naar hun gate lopen. Met deze vorm van bewegwijzering kunnen routes snel wijzigen afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers of een onverwachte gebeurtenis. Tevens is het gebruik van het narrowcasting systeem een hele uitkomst in gebouwen waar wekelijks diverse evenementen plaatsvinden.

Het systeem in gebruik

Het narrowcasting systeem dat InfoScreens voor u installeert, heet PADS4. Dit is een bundel van applicaties die het voor u gemakkelijk maken om vanuit één centraal punt meerdere beeldschermen tegelijk aan te sturen. Met deze software ontwerpt u content, plant u dit eenvoudig in en laat u dit weergeven waar en wanneer u wilt. Zelfs onervaren gebruikers zijn in staat om informatie vanuit iedere gegevensbron te koppelen. Het PADS4 softwaresysteem is eenvoudig in gebruik, zeer flexibel en een krachtige oplossing voor digital signage. Probeer het nu door contact op te nemen met InfoScreens.

https://infoscreens.nl/