Multiuseragenda

Snel scheiden? Kies voor online scheiden

Heeft u besloten om te gaan scheiden maar heeft u niet veel tijd? Dan kan online scheiden bij de Echtscheidingswinkel een uitkomst bieden. U hoeft niet te wachten op een afspraak en de experts van de Echtscheidingswinkel zullen ervoor zorgen dat de scheiding snel en soepel verloopt en u kunt zich in de tussentijd zorgeloos richten op het dagelijks leven.

Scheiding aanvragen

Het grote voordeel is dat u niet hoeft te wachten op een afspraak. Met één druk op de knop kunt u het info-pakket over online scheiden op de website van de Echtscheidingswinkel aanvragen. In dit pakket vindt u het aanvraagformulier voor de scheiding. Wanneer u dit samen met uw partner invult en opstuurt via de mail of met de post, wordt de aanvraag direct in behandeling genomen. Ook is het mogelijk een telefonisch oriënteringsgesprek te voeren. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

Behandeling aanvraag scheiding

Zodra de papieren voor uw online scheiding aangekomen zijn, wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Op de door u gewenste wijze (per Whatsapp, email, telefoon of per post) wordt er contact met u en uw partner opgenomen. Uw gegevens zullen worden besproken en er zal worden toegewerkt naar scheidingsovereenkomsten waar beide partijen het mee eens zijn. Ook wanneer u kinderen heeft kunt u online scheiden. U wordt dan onder andere geholpen met het opstellen van het ouderschapsplan en het berekenen van de alimentatie.

Tijdsduur online scheiden

Nadat de scheidingspapieren door beide partijen zijn ondertekend, zullen ze officieel ingediend worden. Afhankelijk van uw situatie zal de scheiding in de meeste gevallen tussen de 4 en 10 weken duren. Heeft u niet zoveel tijd? Vraag een van de experts van de Echtscheidingswinkel wat ze voor u kunnen betekenen. Wanneer er geen advocaat nodig is, kunnen online scheidingen in sommige gevallen al binnen 2 weken geregeld worden. Wanneer u er zeker van wil zijn dat uw scheiding snel verloopt, neem dan contact op met een van de medewerkers van de Echtscheidingswinkel.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/