Multiuser agenda
Image default
Particuliere dienstverlening

Snel scheiden? Kies voor online scheiden

Heb je besloten om te gaan scheiden maar heb je niet veel tijd? Dan kan online scheiden met behulp van Echtscheidingswinkel een uitkomst bieden. Je hoeft niet te wachten op een afspraak en de experts van dit bedrijf zullen ervoor zorgen dat de scheiding snel en soepel verloopt en je jezelf in de tussentijd zorgeloos kunt richten op het dagelijks leven.

Scheiding aanvragen

Het grote voordeel is dat je niet hoeft te wachten op een afspraak. Met één druk op de knop kun je het informatiepakket over online scheiden op de website van de Echtscheidingswinkel aanvragen. In dit pakket vind je het aanvraagformulier voor de scheiding. Wanneer je dit samen met je partner invult en opstuurt via de mail of met de post, wordt de aanvraag direct in behandeling genomen. Ook is het mogelijk om een telefonisch oriënteringsgesprek te voeren. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

De behandeling van de aanvraag van de scheiding

Zodra de papieren voor je online scheiding aangekomen zijn, wordt je aanvraag in behandeling genomen. Op de door jou gewenste wijze (per Whatsapp, email, telefoon of per post) wordt er contact met jou en je partner opgenomen. Je gegevens zullen worden besproken en er zal worden toegewerkt naar scheidingsovereenkomsten waar beide partijen het mee eens zijn. Ook wanneer je kinderen hebt kun je online scheiden. Je wordt dan onder andere geholpen met het opstellen van het ouderschapsplan en het berekenen van de alimentatie.

Profiteer van de korte tijdsduur van online scheiden

Nadat de scheidingspapieren door beide partijen zijn ondertekend, zullen ze officieel ingediend worden. Afhankelijk van je situatie zal de scheiding in de meeste gevallen tussen de vier en tien weken duren. Heb je niet zoveel tijd? Vraag een van de experts van de Echtscheidingswinkel wat ze voor je kunnen betekenen. Wanneer er geen advocaat nodig is, kunnen online scheidingen in sommige gevallen al binnen twee weken geregeld worden. Wanneer je er zeker van wil zijn dat jouw scheiding snel verloopt, neem dan contact op met een van de medewerkers van de Echtscheidingswinkel.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/