Multiuser agenda
Image default
Financieel

Wat zijn expat beleggingen?

Als je een expat bent, wat wil zeggen dat je werkzaam bent in het buitenland en daar ook tijdelijk verblijft, is de kans groter dat je een hoger inkomen heb en ook voor expat beleggingen wilt gaan. Hierdoor wil je natuurlijk nadenken over wat je met het geld wilt doen, zoals alvast werken aan je pensioen of het vermogen ergens anders aan het werk te zetten. Er zijn veel bedrijven die met commissies werken, zonder dat er veel wordt gedaan met jouw geld. Bij expats vermogensbeheer hoef je je daar geen zorgen over te maken. Zij kunnen jou daar helpen met beleggingen, zodat jij verder kan gaan met het werk.

Wat is expats vermogensbeheer?

Expats vermogensbeheer bestaat uit experts die aan de slag kunnen gaan met jouw beleggingen. Er worden rapporten opgesteld, waarvan jij op de hoogte wordt gebracht. Ook het rendement wordt besproken en er wordt volledig transparant gewerkt zodat jij altijd inzicht hebt op jouw vermogen. Het bedrijf behoort tot de 2% van de bedrijven die het verschil maakt voor expat beleggingen, en dus geen gewone makelaar-adviesbureau. Je kan gemakkelijk contact opnemen, waar je een afspraak kan maken om met de experts aan de tafel te zitten. Het wordt zo persoonlijk mogelijk geregeld en tijdens het gesprek krijg je te horen wat er allemaal gedaan wordt op het gebied van deze beleggingen.

Niet alle bedrijven werken zo

Bij heel erg veel andere bedrijven is de kans groot dat er ondoorzichtige constructies zijn. Hierdoor krijg je geen inzicht op wat er wordt uitgevoerd, en er is ook een grote kans dat er verschillende uitbaat praktijken worden gevoerd. Dit kan voor heel veel wantrouwen zorgen, maar bij expats vermogensbeheer is zoals al eerder genoemd alles transparant en krijg je alleen de rekening als de doelstellingen zijn bereikt. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken, want je betaalt alleen voor wat je graag wilt laten doen.