Multiuser agenda
Image default
Vakantie

Marokko ontdekken door een motorreis!

Wil jij graag een unieke motorreis door Marokko? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit land heeft voor elke motorliefhebber zeker een leuke route aan te bieden. Je zal wellicht niet snel denken aan Marokko als eerste keuze voor een motorreis, maar geen zorgen, dit is echt een leuke aanrader! Op de verassend goed onderhouden wegen kun jij mooie afstanden gaan afleggen op de motor en heerlijk genieten van het lekker weer. Wil jij meer informatie over een motorreis door Marokko? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf of neem een kijkje op hun website!

Route

Een motorreis door Marokko zal je zeker weten nooit meer gaan vergeten. Je kan tijdens de route namelijk genieten van heerlijke traditionele Marokkaanse maaltijden en drankjes die altijd huisgemaakt zijn. Ook zijn de hotels waar je in zal verblijven typisch Marokkaans en heel leuk om in te verblijven! Behalve dit is de route natuurlijk fantastisch doordat je een groot stuk van de woestijn af zal touren op de motor. De heerlijke woestijn bries staat op je te wachten! Neem daarom nu snel contact op met dit bedrijf om jouw eigen motorreis naar Marokko snel te gaan boeken!

Informatie

De reis die dit bedrijf heeft samengesteld zal beginnen en eindigen in Malaga. Vanuit deze mooie stad zal je samen met een groepje motorliefhebbers op een ferry stappen en naar het zonnige Marokko toe varen. Hier zal jouw motorreis echt gaan beginnen! Je zal tijdens de route leuke kleine dorpjes tegenkomen, maar zeker ook grote steden zoals Fez, Tinghir en Chefchaouen. Zo krijg je van alle kanten van Marokko een stukje te zien tijdens jouw eigen motorreis! Neem daarom zeker nu snel contact op met dit bedrijf om jouw eigen reis op de motor te gaan boeken!