Multiuser agenda
Image default
Auto's en Motoren

Occasion Honda Civic

Probeerde daar maar eens aan te komen, aan een occasion Honda Civic. Want wat waren de auto’s op een bepaald moment gewild in ons land en wat vonden ze snel een andere eigenaar als ze te koop aangeboden werden. Nog steeds is dat zo, want nog steeds is de occasion Honda Civic een zeer gewilde en dus geliefde auto.

Honda Civic vertoonde sterke overeenkomsten met de Mini

De eerste Honda Civic leek wel wat op een Mini en verscheen in 1972. Aanvankelijk viel de Civic amper op. Dat veranderde met de vierde generatie. De Civic was ondertussen ietsje groter en kreeg de beschikking over het DOHC systeem, dat maakte dat je met een Civic sneller een hoger toerental kon bereiken. Dit sprak veel mensen aan, zoals het sportieve uiterlijk dat ook deed. De Honda Civic was eind tachtiger jaren bijzonder populair. Reed je in een Civic, dan hoorde je er echt bij. Honda is met de jaren het sportieve uiterlijk als leidraad blijven nemen en ondertussen is de Honda Civic alweer toe aan de tiende generatie. In niets doet de auto meer denken aan een Mini overigens, wat gebleven is, is de sportieve uitstraling van de Civic. Dat en het gegarandeerde rijcomfort dat Honda nou eenmaal biedt, maakt van elke occasion Honda Civic een zeer gewilde occasion.

Geen duur abonnement nodig en toch verzekerd van pechhulp

Rijd je net zo trots als een hond met zeven staarten, loop je een lekke band op. Kan gebeuren, zelfs met een Civic. Bel in dat geval gewoon met RoadGuards. Binnen een half uur heb je een monteur bij je. Hij kan je bijstaan en voor zijn diensten betaal je rechtstreeks aan deze professional. Mooi toch, zit je dus ook niet vast aan dure abonnementen en weet jij je toch verzekerd van 24/7 pechhulp onderweg.