Multiuser agenda
Image default
Bedrijven

Waarom een trouwfilm maken?

Een goede videograaf in Rotterdam is in te huren op jouw bruiloft. Wanneer je gaat trouwen is er niks mooiers dan de hele dag vast te hebben op beeld. Foto’s kunnen veel zeggen, maar video brengt nog meer over. Op bewegend beeld vang je namelijk veel meer op wat betreft emoties. De videograaf loopt de hele dag rond op de locatie, maar je zal geen last van hem hebben. Houd er rekening mee dat alles wordt gefilmd, het ja woord, de eerste kus, de gasten en het aansnijden van de taart. De mooiste beelden worden uiteindelijk samengevoegd. Dit zal de trouwfilm worden.

Wensen en voorkeuren

Voor de bruiloft is het goed om even om de tafel te gaan met de videograaf uit Rotterdam. In zo’n gesprek kan je namelijk al je voorkeuren doorgeven. Je hebt vast wel een plaatje in je hoofd over hoe je het ongeveer wilt hebben. Dit kan je dan zo specifiek mogelijk uitleggen aan hem. Wel is het belangrijk dat de videograaf zijn eigen stijl kan behouden. Als dit niet het geval is kan je beter opzoek naar een andere filmmaker die beter overeenkomt met jullie wensen. Ook kunnen muziekvoorkeuren worden doorgegeven voor de uiteindelijke film. Het is per videograaf in Rotterdam afhankelijk of je alle lossen beelden ook aangeleverd krijgt.

Alles komt goed

Voor het geval er wat mis gaat met de camera heeft de videograaf uit Rotterdam altijd een tweede camera mee als back-up. Zo ben je er dus altijd verzekerd van dat er niks mis kan gaan op jouw speciale dag. Een trouwfilm is het mooiste aandenken wat je maar kan hebben. Het leuke is dat je hem elk jaar op je trouwdag kan terugkijken. Op die manier kan je samen weer herinneringen ophalen op de bank. Ook kan je de film later aan je kinderen laten zien. De videograaf zorgt dat je de film zo snel mogelijk hebt. Hou hierbij rekening met ongeveer twee weken.