Multiuser agenda
Image default
Verbouwen

Voor meer veiligheid kun je een kabeldoorvoer kopen

Losse kabels over de vloer of langs een plint of muur leveren de nodige risico’s op. Je kunt erover struikelen of een kabel kan tussen een deur komen te zitten en daardoor beschadigd raken. Hier is gelukkig een simpele oplossing voor. Een kabeldoorvoer kopen, geeft je de mogelijkheid om de kabel netjes en veilig weg te werken. Dat kan bijvoorbeeld langs de plint, maar je kunt ook kiezen voor een kabelgeleider die je tegen een muur zet. Zorg er in ieder geval voor dat je de kabel wel altijd makkelijk kunt bereiken als die vervangen moet worden. Het is niet handig als je je halve interieur moet slopen als je een nieuwe TV koopt.

Veiligheid voor alles

Kabels onder stroom zijn een potentieel gevaar voor kleine kinderen en huisdieren. Maar ook mag zo’n kabel niet nat worden of te warm. Dit kan namelijk zorgen voor schade of kortsluiting. Werk stroomkabels dus altijd goed weg. Een kabeldoorvoer kopen is dan een goede keuze. Deze zijn in tientallen uitvoeringen leverbaar. Je kunt precies dat kopen wat nodig is voor jouw situatie. Kabeldoorvoer is leverbaar in zowel kunststof als aluminium. Kunststof is wat minder sterk maar wel goedkoper in aanschaf. Aluminium is duurzaam en gaat meerdere jaren mee. Met beide kun je kabels veilig wegwerken. Niet alleen stroomkabels, maar bijvoorbeeld ook het snoer van een webcam of je internetkabel. Sommige modellen zijn geschikt voor meerdere kabels.

Online kopen, gemakkelijk en scherp geprijsd

Ben je op zoek naar kabelgeleiders of wil je een praktische kabeldoorvoer kopen? Shop online bij ProBeslag. Hier wordt een ruim assortiment aan kabelgeleiding aangeboden waar je een keuze uit kunt maken. Weet je niet precies welke oplossing in jouw situatie de beste keuze is? Deze specialist voorziet jou graag van deskundig en passend advies. Uiteraard verkoopt deze online winkel nog veel meer handige producten en gereedschap voor de doe-het-zelver. Bekijk het assortiment en bestel meteen wat je nodig hebt.

https://www.probeslag.nl/