Multiuser agenda
Image default
Woning en Tuin

Een opgezette dierenkop is een ware toevoeging voor ieder huis

Ben jij een echte dierenliefhebber of heb je iets met robuuste woonaccessoires? Dan wil je waarschijnlijk wel een kijkje nemen bij By Max dierenhuiden. Dit bedrijf richt zich op taxidermie, de leer die zich bezighoudt met het opzetten van dieren. Bij hen koop je dierenvellen, zoals van een koe, schaap of hert, maar je koopt ook een opgezette dierenkop. Ze beperken zich niet tot één soort dier, want uit alle continenten is er wel een dier te vinden in hun webshop. Dus ben jij op zoek naar een mooie grote kop van een hert? Of zoek je naar een levensechte zebra voor op de muur? Dan kunnen de specialisten van By Max jou helpen met het vinden van de geschikte opgezette dierenkop.

Precies zoals op de foto

By Max heeft zowel een webshop als een fysieke winkel. Omdat alles wat ze verkopen afkomstig is van échte dieren, is elk stuk uniek. Dit houdt in dat geen enkele opgezette dierenkop dus hetzelfde is. By Max maakt van al hun stukken foto’s en plaatst deze op de website. Op deze manier bent u er dus van verzekerd dat de taxidermie die u koopt écht hetzelfde is zoals op de foto. U staat dus niet voor onaangename verrassingen. Uiteraard is het kopen van zo’n mooi stuk heel persoonlijk en wilt u deze misschien liever eerst in het echt bewonderen. U kunt dan komen naar de fysieke winkel. Daar krijgt u ook meteen een goed beeld van alle andere woonaccessoires en interieurstukken die deze specialist verkoopt. Het kan dus zomaar zijn dat u naast een opgezette dierenkop ook nog thuiskomt met een stijlvol vloerkleed gemaakt van de huid van een koe!

Bestel online of ga langs bij de winkel

Wil jij een opgezette dierenkop kopen of een andere soort taxidermie bestellen? Kijk dan in de webshop van By Max en koop jouw favoriete stuk. Alles wat je op de foto’s ziet, is op voorraad en als je voor 14.00 bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden!

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/