Multiuser agenda
Image default
Management

Small food business ideas

Voedselbedrijf ideeën: 8 producten en diensten die je kunt verkopen

1. Food truck

 

Als u niet gebonden wilt zijn aan één locatie, dan is het openen van een food truck dé optie voor u. 

 

Foodtrucks zijn gemakkelijker te verplaatsen naar verschillende plaatsen dan traditionele restaurants, wat betekent dat u zich kunt richten op een gevarieerd publiek en meer zaken kunt doen. Ze bieden je ook dezelfde mate van creatieve controle die je zou krijgen met een restaurant om je eigen unieke menu te ontwikkelen. Wil je een gerookte kreeftsalade maken met een tapas twist? Ga je gang, niemand houdt je tegen.

 

Momenteel groeit het aantal foodtrucks sneller dan het aantal traditionele eetgelegenheden, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Met een fractie van de overheadkosten die het openen van een restaurant met zich meebrengt, zijn foodtrucks een relatief goedkope instap in de horeca- en foodservice-industrie. 

 

2. Popcornwinkel voor fijnproevers

Gourmet popcorn is een heerlijke en nostalgische traktatie en biedt ondernemers de kans om een duurzame inkomstenstroom op te bouwen. Volgens Million Insights zal de wereldwijde popcornmarkt tegen 2028 naar verwachting 6,24 miljard dollar bereiken, waarbij de belangrijkste spelers op de markt gastronomische smaken aanbieden zoals cheesy, aardbei, karamel en andere. 

 

U kunt een gourmet popcorn winkel online openen met een e-commerce oplossing zoals Shopify. Hoewel het redelijk is om in het begin een paar smaken aan te bieden, is het leuk houden van je productlijn door regelmatig spannende nieuwe smaken toe te voegen de sleutel tot een lang leven in de gourmet snack business. 

 

Als u niet genoeg ideeën heeft over welke smaken u kunt toevoegen, laat u dan inspireren door Shopify-winkels zoals Poppy.

Poppy is een handgemaakt popcorn merk dat zijn productlijn blijft vernieuwen met leuke nieuwe smaken. Het is te zien geweest in veel populaire tijdschriften en websites, waaronder Real Simple, Food & Wine, en Koken met Paula Deen.

 

3. Kooklessen

Als je bedreven bent in het snijden van groenten, de beste pad thai maakt, of een meesterbakker bent, dan wil je misschien overwegen om kooklessen aan te bieden in je huis of kantoorruimte. Lesgeven aan anderen kan zeer lonend zijn, en er is geen tekort aan opties als het gaat om hoe je het benadert. 

 

Je kunt persoonlijke lessen of online cursussen aanbieden. Je kunt videolessen maken en studenten in hun eigen tempo laten leren, of live evenementen organiseren die alleen in het weekend worden gehouden voor een online publiek. Het is ook mogelijk om je lessen te organiseren op niveau, zoals algemene lessen, lessen voor gevorderden en kooklessen.

 

Volgens Google maakt 59% van de 25- tot 34-jarigen gebruik van bronnen op internet om nieuwe recepten te vinden en te oefenen. Dus er is zeker een markt van ontluikende chef-koks op zoek naar inhoud die u kunt leveren via uw lessen. 

 

4. Koffieshop

Koffie is niet alleen een cruciaal onderdeel van onze ochtendroutines-een kopje joe kan je binnenste opwarmen op een koude dag of je helpen door een opwindende workout te komen. Consumenten over de hele wereld kopen koffie in verschillende vormen, dus het mag geen verrassing zijn dat de industrie naar verwachting 155,64 miljard dollar zal opbrengen tegen 2026. 

 

Dit voedsel business idee heeft een lage toetredingsdrempel. Met tal van dropshippers bereid om koffie te leveren, zou uw startup kosten voornamelijk bestaan uit de kosten van het bouwen van een online koffie winkel. Vergeet niet om je te richten op branding, omdat dit de sleutel is om je merk te onderscheiden van andere koffiebedrijven. 

 

5. Maaltijdpakketten

Maaltijdpakketten zijn een soort abonnementsdienst die voorgedoseerde ingrediënten en eenvoudige receptinstructies aanbiedt om thuis maaltijden van de chef te maken. Ze zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, maar er is nog veel ruimte voor nieuwe merken en verschillende niches die nog niet aangeboord zijn. U kunt inspiratie opdoen bij bedrijven die zich op een unieke manier richten op de levering van maaltijdpakketten, zoals Thai Direct. 

 

beste voedingsbedrijf ideeën: maaltijdpakket

Thai Direct is een in New York gevestigde leverancier van maaltijdpakketten die consumenten helpt authentieke Thaise maaltijden te bereiden zonder gedoe met ingrediënten zoals vissaus, palmsuiker, kokosnootpoeder, enz. Vraag jezelf af: “Kan ik hetzelfde doen voor mijn eigen keuken?” 

 

Maaltijdpakketten kunnen worden verkocht op abonnementsbasis, waarbij klanten die zich inschrijven elke week een nieuwe maaltijd ontvangen. Of je zou een verzameling kits kunnen samenstellen en die à la carte verkopen.

 

6. Gebakken producten

Als een van de oudste soorten voedingsbedrijven, krijgen bakkerijen het hele jaar door een gestage stroom bezoekers en genieten ze van een regelmatige verkoop. Gebak is er in verschillende soorten, wat veel deuren opent voor uw nieuwe merk. U kunt bakkerijproducten verkopen die voldoen aan specifieke dieetwensen, of u kunt zich specialiseren in iets specifiekers, zoals gebak, muffins, krakelingen of brood. 

 

De meeste bakkerijen werken in een bakstenen omgeving, maar u kunt ook online bakkerijproducten verkopen via Shopify. Wees niet bang om uit te breiden! Online bakkerijen genieten van een reeks extraatjes die je niet krijgt met een fysieke bakkerijwinkel, zoals lagere kosten bij schaalvergroting en een groot klantenbestand.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/