Multiuser agenda
Image default
Management

Best businesses to invest in

De beste kleine bedrijven om in te investeren

Zodra u een eigen bankrekening hebt, is het gemakkelijk om uw financiën te beheren en uw persoonlijke en zakelijke financiën gescheiden te houden. Hier zijn een paar ideeën van kleine bedrijven waarin u kunt investeren:

 

1. Verkoop en beheer van onroerend goed

U hoeft geen specifieke graad te hebben om in onroerend goed te stappen. U kunt komen uit elke achtergrond en raakte de boeken om een onroerend goed licentie in uw staat te verdienen. Sommige kunnen vereisen een gespecialiseerde makelaar licentie of eigenschap manager licentie om uw eigen onroerend goed kantoor te bedienen.

 

Maar als je eenmaal gevestigd bent, het is een ander bedrijf dat weinig meer dan een computer en uw tijd nodig heeft. Veel van onroerend goed is het opbouwen van relaties, het creëren van een regelmatige trechter van nieuwe klanten, en marketing eigenschappen voor de snelst mogelijke verkoop.

 

Typische onroerend goed commissies zijn 6% van de verkoopprijs, verdeeld tussen agenten van de koper en verkoper. De verkoop van een typische $ 250.000 huis levert een $ 7.500 betaaldag voor elke agent. Zet samen slechts twee van die per maand, en je zult snel hit een zescijferig inkomen.

 

Als u niet zeker weet hoe of waar te beginnen, is Roofstock een uitstekende optie voor beginnende vastgoedinvesteerders. Deze fintech startup is het perfecte platform voor beginners, biedt lage tarieven, en een breed scala aan huizen om te kopen. Je kunt ook huizen met huurders kopen en meteen huurinkomsten innen. Als bonus hoef je geen geaccrediteerde belegger te zijn om een account te openen.

 

Eerste vastgoedinvesteerder? Begin bij Roofstock

2. Boekhouding

Als u goed bent met cijfers, is boekhouden misschien iets voor u. Accounting en aanverwante beroepen vereisen slechts een licentie en een computer, afhankelijk van de eisen van uw staat. De meest voorkomende beroepsaanduiding voor een accountant is CPA of certified public accountant.

 

Vaker wel dan niet, zal een accountant hebben een diploma in de boekhouding, financiën, business management, of een gerelateerd onderwerp. Hoger opgeleide accountants kunnen hogere tarieven vragen en diensten met een hogere waarde leveren, zoals advies en financiële analyse.

 

Maar voor basistaken als belastingvoorbereiding, boekhouding en salarisadministratie is geen specifieke universitaire opleiding vereist. Als het bedrijf groeit, kunt u extra werknemers in dienst nemen, maar dit zal uw winstmarge verkleinen. Iedereen moet echter belasting betalen, en alle bedrijven hebben boekhouding nodig. Als je een kwaliteitsdienst kunt leveren, zal er altijd vraag naar zijn.

 

3. Copywriting

Iemand moet de inhoud van elke website schrijven, groot en klein. Blog posts, white papers, artikelen, how-to’s, advertenties, gidsen, en andere functies vereisen iemand met native-level Engels schrijven vaardigheden en onberispelijke grammatica en spelling. Als je dat aankunt, is een carrière als schrijver misschien iets voor jou.

 

Copywriting is een andere business met hoge marges, aangezien je alleen een computer en je hersenen nodig hebt om het op te starten en te laten gedijen. Zie je hier een trend? Lage overhead betekent hoge winstmarges. Dit soort zaken vereist geen fysiek kantoor of werknemers. Het vereist zelfs geen apparatuur of machines buiten een laptop of desktop PC.

 

Zoals elk klein bedrijf moet u een kwaliteitsproduct leveren en een gestage stroom van verkopen genereren om een goed inkomen te verdienen. Maar als je dat consequent kunt doen, kun je een creatief klein bedrijf runnen met slechts één werknemer of een klein team.

 

4. Persoonlijke training en fitness

Of de trend nu yoga, Pilates, Zumba, of een andere workout stijl is, er is een consistente vraag naar persoonlijke training en fitness lessen. Als je één-op-één met klanten kunt werken of als freelance instructeur in een lokale sportschool kunt binnenlopen, kun je met weinig kosten goed geld binnenhalen.

 

Personal training en fitness vereisen in de meeste gevallen geen specifieke certificering. Het helpt echter wel om een sterke interesse in het onderwerp te hebben en genoeg kennis om je klanten te helpen slagen en blessures te voorkomen.

 

Alles wat je nodig hebt is een goede afspeellijst op je telefoon en de mogelijkheid om een les samen te stellen om te beginnen. Nogmaals, verkoop en herhalingsaankopen zijn belangrijk voor succes op lange termijn. Dit is een van die bedrijven waar een serieuze hobbyist al de apparatuur zou kunnen hebben die nodig is om een bedrijf te starten zonder een dubbeltje uit te geven!

 

5. Schoonmaakdiensten

Niemand houdt van het schrobben van een badkamer of een keuken. Sommige mensen verafschuwen het zo erg dat ze liever iemand anders betalen om het voor hen te doen. Je kunt zelf als schoonmaker aan de slag voordat je overgaat op het inhuren van personeel en het uitbesteden van de eigenlijke schoonmaak.

 

De meeste schoonmakers verdienen rond de $20-30 per uur. Alles wat je nodig hebt om te beginnen is een stofzuiger en wat basisbenodigdheden uit een plaatselijke big-box retailer of supermarkt. Als u een contract kunt sluiten met een zakelijke klant, kunt u in de meeste gevallen een hoger tarief verdienen dan wanneer u met huiseigenaren werkt.

 

Investeer in een paar bestelwagens en wat marketing en huur een paar laaggeschoolde maar betrouwbare werknemers in, en je kunt in een handomdraai met een winstgevende onderneming van start gaan.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/