Multiuser agenda
Image default
Toerisme

Op weg om de schat van Arden te veroveren

Shipmates, luister! Trek je wandelschoenen aan, neem een ​​kompas mee en volg me naar het vasteland … Nu is het tijd om de schat te vinden! Volgens een oude legende zal ze worden begraven op een magische plek genaamd de Ardennen. Breng uw gezin en partner mee, want er is nog een lange weg te gaan.

In de grote stad Logne

Onze eerste stop waren de vestingwerken van het kasteel van Logne op het grondgebied van Palogne, het heiligdom van de beruchte “Ardennen”. Iemand vertelde me dat een met juwelen getooide geit, de zogenaamde “Gatte d’Or”, de schat zal hebben die hij zoekt, en hij zal ronddwalen in de kelders van het kasteel. In onze achtervolging zullen we veel moeilijkheden moeten overwinnen en uitdagingen zoals boogschieten en katapult moeten aangaan. In het Falcon Wonder zullen we kunnen ademen.

Reisveld in zicht

Daarna gaan we naar het Avenature-gebied, gelegen aan de rand van het Roemeense bos in Bois, Vielsalm. Uitgerust met een kompas, routekaart of gps gaan we het avontuur aan met de hulp van ervaren monitoringpersoneel. beschermen tegen! Sommige mensen zeggen dat een bepaalde baron van een bepaalde broederschap zijn geheim van een lang leven angstvallig geheim zal houden, en al degenen die het aan de kaak stellen, zullen voor altijd verdwijnen …

Bluffen

Daarna gaan we naar Houffalize, waar we zelf beslissen hoe we het verkennen met de hulp van One Step, een organisatie die aantrekkelijke en op maat gemaakte activiteiten aanbiedt: avontuurlijke wandelingen, kajaktochten, wandelingen … dankzij professionele diensten en Met onze kaarten en gps overwinnen we obstakels en lossen we problemen op. Elke gelokaliseerde plek brengt ons een stap dichter bij de schat. Laat je hoofd niet hangen!

In de abdij van Orval of in La Roche-en-ardenne

Laten we tenslotte met onze gsm naar de nabijgelegen abdij van Orume gaan of naar beide kanten van Gaume in La Roche-en-Ardenne. Er zijn veel verschillende schatten om uit te kiezen, afhankelijk van wat we zoeken. Gemotions, een actieve Belgische website in het hele land, stuurde ons verschillende berichten om ons inzicht te geven in de af te leggen afstand en de duur van de verschillende etappes van de route.

Op grotere schaal lijken er talloze schatten over de hele wereld verborgen te zijn. Er wordt gezegd dat talloze avonturiers de ruggengraat zoeken om door deze steden en verschillende omgevingen te reizen. Deze activiteit wordt een speurtocht genoemd en wordt in heel België uitgevoerd …

mooiste wandelroutes ardennen

https://www.dergatsjev.be/2020/08/wandeling-ardennen-wandelroutes-mooiste.html