Multiuser agenda
Image default
Vervoer en transport

Logistieke hulp bij noodhulpverlening

Wilt u graag hulpgoederen versturen naar mensen die dit goed kunnen gebruiken? Maar weet u niet goed hoe u het transport hiervan moet regelen? Maakt u zich dan geen zorgen, want er zijn diverse bedrijven die zich hierin gespecialiseerd hebben. Denk bijvoorbeeld eens aan Mission & Relief. Dit bedrijf ondersteunt diverse organisaties bij het regelen van zaken omtrent het vervoer van hulpgoederen. Zij beschikken inmiddels over jarenlange ervaring en bieden u graag transport op maat aan. Bovendien hanteren ze concurrerende tarieven, waardoor u nooit te veel betaalt voor hun dienstverlening. Ze houden te allen tijde rekening met uw persoonlijke wensen, waardoor u zeker weet dat het transport voor noodhulpverlening naar wens wordt uitgevoerd.

Uw goederen laten sorteren of (her)inpakken

Naast dat u Mission & Relief inschakelt voor het transport van uw goederen, kunt u hen ook inschakelen voor het sorteren of (her)inpakken van uw goederen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om uw goederen tijdelijk op te slaan. Ze beschikken namelijk over een douaneloods in Zevenhuizen waar voldoende ruimte is voor de goederen die u wilt gebruiken voor noodhulpverlening. Kortom; wanneer u dit bedrijf inschakelt, kunt u dus rekenen op een veelzijdige dienstverlening waarbij aan alles wordt gedacht. Zelfs het regelen van import- en exportdocumenten behoort tot de diensten van dit bedrijf. Op deze manier zorgen ze ervoor dat uw goederen soepel en snel door de douane heen komen.

Bezoek de website voor meer informatie

Bent u benieuwd wat Mission & Relief kan betekenen voor de noodhulpverlening die u wilt bieden aan mensen die het hard nodig hebben? Bezoek dan hun website en ontdek de mogelijkheden. Bij eventuele vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de medewerkers. De contactgegevens vindt u op hun contactpagina. De medewerkers van dit bedrijf staan u graag te woord, dus wacht niet langer en bel of stuur een e-mail.

https://missionandrelief.nl/nl/