Multiuser agenda
Image default
Tweewielers

Een fietsenwinkel nabij Nijmegen met een uitgebreid assortiment

Wanneer u op zoek bent naar een fietsenwinkel met een uitgebreid assortiment, kunt u het beste een bezoek brengen aan Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen, vlak bij Nijmegen. Dit is namelijk al meer dan 25 jaar hét adres voor nieuwe en tweedehands fietsen in Wijchen en omgeving. Wanneer u een fiets wilt kopen, kunt u erop rekenen dat u deskundig en persoonlijk advies ontvangt. De medewerkers van deze fietsenwinkel nabij Nijmegen staan namelijk te allen tijde voor u klaar. Vanwege hun uitgebreide kennis over uiteenlopende fietsen, weten ze u altijd juist te informeren en adviseren.

Reken op kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Het assortiment van deze fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen, wordt met zorgvuldigheid samengesteld door de eigenaar van de zaak. Er wordt hierbij goed gelet op de kwaliteit van de fietsen, maar ook op de prijs. Door hier rekening mee te houden, kunt u ervan uitgaan dat u altijd een fiets koopt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands fiets of een nieuwe fiets van een A-merk, zoals Batavus, Cortina, Gazelle of Union; bij Mari van Rens Tweewielerspecialist bent u gegarandeerd op de juiste plaats.

Bestel ook onderdelen en accessoires via deze fietsenzaak

Naast het feit dat u bij deze fietsenzaak terecht kunt voor een complete fiets, kunt u hier ook onderdelen of accessoires verkrijgen. Denk hierbij aan helmen, fietstassen, sloten, regenkleding of kettingkasten. Is een onderdeel van uw fiets toe aan vervanging en bent u zelf niet zo handig met uw fiets? Dan kunt u uw fiets ook uitstekend achterlaten in de werkplaats van deze winkel. De specialisten repareren uw fiets dan vakkundig en snel, zodat u weer veilig de weg op kunt. Kortom: wanneer u een fietsenwinkel zoekt in Nijmegen of omgeving, dan maakt u een goede keuze wanneer u kiest voor Mari van Rens Tweewielerspecialist uit Wijchen.

https://marivanrens.nl/