Multiuser agenda
Image default
Tweewielers

Een deskundige fietsenmaker die u graag helpt in Tilburg

Een fiets met een kapotte band of een andere vorm van schade is heel vervelend. Het is namelijk van groot belang dat uw fiets op alle vlakken volledig in orde is om veilig op de baan te kunnen. Met goed werkende lichten, gesmeerde remmen, stevige banden en een comfortabel zadel gaat u aangenamer de weg op en kunt u zich gerust in het verkeer navigeren. Maar wat als er iets niet werkt of wanneer u schade oploopt? Dan is het van groot belang om bij een gespecialiseerde fietsspecialist langs te gaan. Kuysters Tweewielers is een fietsenmaker in hartje Tilburg die altijd klaarstaat om fijne service te verlenen. Spring hier daarom zeker binnen!

Een aangename proces bij uw reparatie

Wanneer u met een kapotte fiets bij deze fietsenmaker in Tilburg binnenstapt, dan willen zij dat u zo snel mogelijk met deze tweewieler terug rondrijdt. Daarom zorgen ze er bij Kuysters Tweewielers voor dat ze de herstelbeurt dezelfde dag nog afwerken zodat u niet lang zonder fiets zit. Als de reparaties toch langer dan een dag duren, dan bieden zij een vervangfiets aan waar u in tussentijd gebruik van kunt maken. Toch kan het ook voorvallen dat de schade aan uw fiets zo ernstig is dat de herstelkosten bijna evenveel zijn als de prijs van een nieuwe fiets. Wanneer dat het geval is hoeft u niet verder te zoeken voor een nieuwe tweewieler. Bij Kuysters Tweewielers hebben ze namelijk vele nieuwe en tweedehands fietsen waar je uit kunt kiezen.

Kom langs of neem contact met hen op

Zou u graag uw fiets willen laten herstellen bij deze fietsenmaker in Tilburg? Dan kunt u op voorhand al een seintje geven aan de medewerkers en hen informeren over wanneer u langskomt en wat er precies mis is met de fiets. Zo kunnen zij reeds een beeld krijgen van wanneer ze het herstelwerk afwerken en u van een volledig functionerende tweewieler voorzien.

https://kuysterstweewielers.nl/