Multiuser agenda
Image default
Winkelen

Verdienste brussel nieuws als platform voor het op de hoogte blijven van Brussel

Als je in Brussel woont of als je geïnteresseerd bent in wat er in Brussel gebeurt, dan ben je vast bekend met Brussel Nieuws. De Brussel Nieuws-website is sinds 2007 een platform dat artikelen plaatst met het laatste nieuws en toepasselijke informatie over Brussel. Het biedt ook artikelen aan die gerelateerd zijn aan de Brusselse cultuur, geschiedenis en de algehele levensstijl in Brussel. Met brussel nieuws zijn Brussen en buitenlanders altijd op de hoogte van wat er gebeurt in en rond de hoofdstad.

Brussel Nieuws houdt geregeld informatie op de hoogte over lokale evenementen en activiteiten, zoals filmfestivals, tentoonstellingen en optredens. Er staan ook artikelen over de staat van de stad, zoals woningprijzen, vervoer en milieuproblemen. Het nieuwsplatform is constant bezig met het vooraan plaatsen van verhalen denk aan intergratie, diversiteit, jongerenheid en éénwording.

Verschillende bijdragen aan Brussel Nieuws

Er zijn verschillende manieren waarop media, journalisten en gebruikers bijdragen aan Brussel Nieuws.De website heeft een team van journalisten die verhalen schrijven, maar dat team wordt ondersteund door freelance journalisten, bloggers en gebruikers die ook hun steentje bijdragen. Er wordt ook geprobeerd zoveel mogelijk artikelen in het Engels en Franstalig te schrijven, om zo een groter bereik te krijgen. Artikelen worden ook gepubliceerd op sociale media met de hashtag #BrusselsNews, zodat ze gemakkelijk te vinden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in Brussel.

Collaboraties en awards

Brussel Nieuws heeft ook samengewerkt met verschillende organisaties om de stad Brussel te laten groeien. Dit omvat samenwerking met lokale bedrijven, overheid en gemeenschapsorganisaties. Het heeft ook verschillende awards ontvangen die erop wijzen dat het platform een goede bijdrage heeft geleverd aan het verrijken van de Brusselse cultuur. Enkele awards waar Brussel Nieuws mee is bekroond zijn Beste Media Platform van het Jaar (2016) en Beste Blog Award 20007.

Conclusie

Brussel Nieuws is de afgelopen 13 jaar een geweldig platform gebleken om op de hoogte te blijven van wat er in Brussel gebeurt. Het heeft een reputatie opgebouwd van eerlijke informatie-reporting en heeft de stad geholpen om de cultuur, economie en levensstijl te verrijken. Met artikelen in het Nederlands en andere talen, samenwerkingen met de overheid en lokale bedrijven en verschillende awards in ontvangst heeft Brussel Nieuws laten zien waar het toe in staat is.

.