Multiuser agenda
Image default
Aanbiedingen

Pizza haalt u af bij deze pizzeria in gemeente Nijmegen

Heeft u zin om thuis een lekkere pizza te eten, maar staat u vanavond liever niet zelf in de keuken? Haal dan de heerlijkste pizza’s af bij Osteria Pomodoro in Lent, dé pizzeria van de gemeente Nijmegen. Dankzij de pizzabakkers van dit restaurant geniet u thuis van Italiaanse luxe. Er zijn diverse pizza’s waar u uit kunt kiezen, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor lasagne of cannelloni. Sluit uw maaltijd af met een tiramisu vol smaak voor de optimale restaurantbeleving bij u in huis. Uiteraard is het ook mogelijk om een flesje wijn af te halen, maar alcoholvrije dranken behoren tevens tot de optie.

Welke pizza kiest u voor vanavond?

Het maakt eigenlijk niet uit welke pizza u kiest voor een fijne avond thuis, want elke pizza van deze pizzeria in regio Nijmegen smaakt heerlijk. Kies bijvoorbeeld voor de traditionele pizza margherita, salami, funghi of quattro formaggi. Als u het leuk vindt om een andere pizza dan normaliter te bestellen, kunt u bijvoorbeeld gaan voor de pizza prosciutto e pancetta, de pizza prosciutto e funghi of de pizza Pomodoro. Daarnaast is er een pizza van de week, welke iedere week verandert. Aangezien de kaart groot is, kunt u met regelmaat bij Osteria Pomodoro in Lent pizza afhalen, zonder dat u meerdere keren dezelfde pizza hoeft te nemen.

Haal uw pizza vandaag af bij deze gastvrije pizzeria

Bestel online gemakkelijk de pizza(‘s) die u wilt bestellen bij deze gezellige pizzeria in de gemeente Nijmegen. Heeft u vragen over het bestelproces, de voedingswaarden of aanwezige allergenen? Neem dan gerust contact op met het aanwezige personeel van Osteria Pomodoro. Zij staan u met veel plezier te woord en vertellen u graag meer over de pizza’s die zij voor u kunnen maken. De contactgegevens van de pizzeria vindt u op de website van het restaurant.