Multiuser agenda
Image default
Aanbiedingen

Klaar voor de zomer? Koop een Intex Ultra XTR Frame Pool!

Klaar voor de zomer? Koop een Intex Ultra XTR Frame Pool! 

De zomer is aangebroken en het is tijd om na te denken over hoe je de hitte kunt verslaan. Als je op zoek bent naar een manier om je achtertuin of terras naar een hoger niveau te tillen, waarom overweeg je dan niet om een Intex Ultra XTR zwembad van Uw Buiten Specialist aan te schaffen? Met dit zwembad kun je in het comfort van je eigen tuin met familie en vrienden genieten van buitenplezier. Lees verder om meer te weten te komen over dit ongelooflijke buitenaccessoire van Uw Buiten Specialist. 

 

Waarom kiezen voor een Intex Ultra XTR Frame Pool? 

Intex Ultra XTR Frame Pools zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het frame is gemaakt van roestbestendig metaal dat na verloop van tijd niet corrodeert, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik. Het zwembad heeft ook een drielaags versterkte zijwand die zeer goed bestand is tegen perforaties en scheuren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade door per ongeluk speelgoed of scherpe voorwerpen. 

De zwembaden zijn er in drie verschillende diameters, zodat je er een kunt vinden die perfect in je tuin past. Bij Uw Buiten Specialist worden ze ook geleverd met alles wat je nodig hebt voor het opzetten, inclusief een grondzeil en een zwembadafdekking om te beschermen tegen vuil en puin, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Bovendien hebben ze een extra grote afvoerplug, zodat het opruimen na een leuke dag zwemmen zo eenvoudig mogelijk is. Alle beschikbare tijd van de dag kan jij dus heerlijk doorbrengen in het zwembad. 

                                          

Wat moet je nog meer weten? 

Deze zwembaden van Uw Buiten Specialist zijn niet alleen zeer duurzaam en gemakkelijk te installeren, ze zijn ook voorzien van enkele geweldige veiligheidsvoorzieningen die ze ideaal maken voor gezinnen met jonge kinderen of huisdieren. Alle Intex Ultra XTR Frame Zwembaden hebben een stalen bovenkant die voor extra structurele stabiliteit zorgt en bovendien ondersteuning biedt bij het in- en uitstappen van het zwembad. Bovendien zijn ze uitgerust met een laddersysteem dat het voor gebruikers van alle leeftijden en capaciteiten gemakkelijk maakt om veilig in en uit het zwembad te komen zonder gedoe. Ideaal toch? 

Als je op zoek bent naar een manier om dit jaar wat zomerplezier aan je achtertuin of terras toe te voegen, kijk dan niet verder dan Intex Ultra XTR Frame Pools van Uw Buiten Specialist! Deze zwembaden zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, hebben alles wat nodig is voor het opzetten, bieden geweldige veiligheidsvoorzieningen, en zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm voor jouw tuin kunt vinden. Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar voor de zomer door vandaag nog een Intex Ultra XTR Frame Pool aan te schaffen bij Uw Buiten Specialist!

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/