Multiuser agenda
Image default
Aanbiedingen

Apple ondersteuning door Machelp

Apple ondersteuning

Op zoek naar Apple ondersteuning? Bijvoorbeeld omdat je Mac een storing aangeeft, of omdat je problemen hebt met je iPhone of iPad? Machelp Kampen helpt je uit de brand! Ook als je je apparaten niet bij ons hebt gekocht. Ons enthousiaste team helpt je graag verder en kunnen alle Apple vraagstukken behandelen. Machelp is jouw Apple support helpdesk in het geval van een storing of andere vragen.

Deze Apple ondersteuning gaat op afstand (telefonisch dus). Je hoeft niet naar Kampen toe te komen om gebruik te maken van onze hulp. Ons team van technische mensen werken al jaar en dag met Apple systemen en kunnen je helpen met grote en kleine problemen. Voor hulp kun je ons bellen. We staan je graag te woord en helpen je verder met jouw Apple producten.

Ondersteuning op abonnementsbasis

Liever ‘ongoing’ ondersteuning voor jouw Apple apparatuur? Machelp Kampen biedt de mogelijkheid om een supportabonnement af te sluiten. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van optimale ondersteuning. Zo helpen we je bijvoorbeeld met het installeren van de benodigde Apple updates, onderhouden je apparaten wanneer nodig en helpen je met het optimaliseren van je systemen. Natuurlijk zijn we ook altijd bereikbaar in het geval van vragen of wanneer een storingen of problemen zijn. Tot slot denken wij graag met je mee om het meeste uit je systeem te halen en om verbeteringen te bewerken. We geven onze klanten hierbij persoonlijk advies.

Apple support op locatie

Toch liever iemand ‘live’ zien? Wij bieden naast onde telefonische helpdesk uiteraard ook Apple ondersteuning op locatie. Wij kunnen dan bij u op locatie al uw ICT vragen beantwoorden. Dit is voor zowel particulieren als zakelijke klanten mogelijk. Wij zoeken passende oplossingen voor al onze klanten en vinden onafhankelijk en persoonlijk advies daarbij erg belangrijk.

Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We kunnen even bellen, je kunt langs komen in Kampen of ons een bericht sturen. Je kunt ook op onze website terecht voor de beste Mactips!

 

https://www.machelp.nl/apple-support