Multiuser agenda
Image default
Media

Via deze lokale krant blijft u op de hoogte van het nieuws in regio Nijmegen

Woont u in de omgeving van Nijmegen en wilt u graag weten wat er zoal speelt in de regio? In dat geval is het verstandig om een lokaal nieuwsblad te lezen. Dit soort bladen verzamelt het lokale nieuws en brengt dit vervolgens naar de lezer toe. Zo mist u nooit de belangrijkste informatie omtrent gebeurtenissen bij u in de buurt. De Rozet is dé lokale krant die u moet lezen om goed op de hoogte te blijven van al het nieuws in de omgeving van Nijmegen. Zij zijn gevestigd in Beek-Ubbergen en delen nieuws met u, maar ook opvallende verhalen uit de buurt. U blijft dus niet alleen up to date van het laatste nieuws, maar krijgt ook echt binding met de regio als u deze krant leest.

Adverteren in dit blad is een mogelijkheid

De Rozet beschikt over diverse ervaren redacteurs die actuele informatie met u delen. Zij oriënteren zich zeer breed binnen de regio, zodat er altijd wel interessante verhalen naar boven komen. Naast informatie en opvallende verhalen vindt u in deze lokale krant in regio Nijmegen ook diverse advertenties. Het blad biedt lokale ondernemers namelijk de mogelijkheid om reclame te maken. Wilt u zelf ook een advertentie plaatsen om uw doelgroep te bereiken? Dan is het verstandig om deze krant in te schakelen. Zij bieden u diverse advertentiemogelijkheden om uw naamsbekendheid te verhogen. Uiteraard houdt u hierbij te allen tijde zelf de regie in handen, bijvoorbeeld bij de keuze voor het formaat van de advertentie.

Bezoek de website van de krant

Wilt u graag De Rozet lezen? Of heeft u interesse in het plaatsen van een advertentie in deze lokale krant uit Beek-Ubbergen, niet ver van Nijmegen? Breng dan een bezoek aan hun website en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Van bedrijfsadvertenties tot familieberichten en rouwadvertenties; ze kunnen allemaal geplaatst worden in dit regionale nieuwsblad.