Multiuser agenda
Image default
Banen en opleidingen

Regiomanager

We zoeken de regiomanager van Kiddy. Aanleiding voor de vacature is dat de huidige regiomanager eind dit jaar moet vertrekken omdat hij de pensioenleeftijd heeft bereikt.

Regiomanager, functie

Geschikte kandidaten herkennen zich in het volgende profiel:

HBO heeft een hoog werk- en denkniveau en aanvullende managementtraining is een pré.

In een groot team opgeleid door MBO, minimaal 3 jaar managementervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving.

Een stijl die leiderschap bevordert waarin beleid duidelijk en transparant is zonder het initiatief van medewerkers te beïnvloeden.

Communiceer gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s.

Beschikken over kennis van bedrijfsvoering en een sterk kwaliteitsbewustzijn.

Het heeft de mogelijkheid om intern en extern te verbinden.

Een initiatiefgerichte sparringpartner geldt voor zowel interne organisaties, medewerkers als directeuren.

Kiddy, organisatie

Kiddy biedt kinderopvang en kinderopvang buiten de campus. Zowel de peutergroep als de verticale groep verlenen deze zorg. We werken vanuit het perspectief van lesgeven als onderdeel van Early Childhood Education (VVE). In Dongen City biedt Kiddy op 3 locaties verschillende vormen van groepszorg en gesubsidieerde kinderopvang aan. Kiddy heeft ongeveer 50 medewerkers en zorgt voor meer dan 450 kinderen.

Kiddy is onderdeel van Stichting Kinderopvang Dongen (KID Children’s Centre), een door de gemeenschap geïnitieerde en in 1988 opgerichte maatschappelijke organisatie met een stevige positie in de omgeving. De core business is kinderopvang, gericht op kinderen van 0 tot 13 jaar en hun ouders.

Het doel is om kinderen door middel van spelletjes te laten leren en zo bij te dragen aan hun opleiding en ontwikkeling. KID Children’s Centre is de grootste kinderopvangorganisatie in Dongen City.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-is-werken.html