Multiuser agenda
Image default
Aanbiedingen

Jouw favoriete bakmixen koop je in deze koekjeswebshop

Houd je van bakken en sta je graag in de keuken? Dan word je ook zeker blij van Dapeppa! Deze koekjeswebshop maakt de heerlijkste bakmixen waar jij van kunt genieten. De bakmixen bestaan uit overheerlijke ingrediënten die door het bedrijf zijn samengesteld. Dankzij het bijgeleverde recept maak jij in een mum van tijd de lekkerste koekjes waar je samen met je gezin of vrienden van smult. Koop een van de bakpakketten vandaag nog in de webshop en laat jouw huis lekker ruiken door de koekjes in je oven. Uiteraard is het ook een goed idee om een van de mixen cadeau te doen. Voeg gratis een persoonlijke boodschap toe en verras iemand met deze lekkernij.

Welk van de mixen is jouw favoriet?

In deze koekjeswebshop heb je keuze uit veel verschillende koekjesmixen. Elke mix zit in een mooie weckpot, die je natuurlijk altijd kunt gebruiken als voorraadpot, zodra de mix op is. Naast mixen voor koekjes, shop je in deze leuke webshop ook bakmixen voor andere heerlijkheden. Denk hierbij onder andere aan een mix voor pumpkin spice muffins, carrot cake, bierbrood of gingerbread cookies. Bij de laatstgenoemde mix worden ook een chocostift en sprinkels meegeleverd. Zo maak je jouw gingerbread cookies extra vrolijk. Hang ze vervolgens met een lint op in de kerstboom of eet ze lekker op na het bakken.

Bestel de lekkerste bakmixen en beleef plezier in de keuken

Wens iemand een fijne kerst of geef iemand die jarig is een van de lekkere bakmixen van deze koekjeswebshop cadeau. Uiteraard mag je de mix ook zelf houden voor veel plezier in de keuken en een heerlijke geur door je huis. Bestellingen met een waarde vanaf € 30,- worden gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland. Heb je vragen over de bakmix of over je bestelling? Neem dan contact op met de enthousiaste koekenbakkers van deze webshop.