Multiuser agenda
Image default
Kinderen

Webshop voor hip kinderspeelgoed dat van 100% natuurlijke materialen is gemaakt

Als ouder vraag je je misschien wel eens af wat je kind binnenkrijgt als deze op een speelgoedje sabbelt of een speen gebruikt. Dat is ook waar de oprichtster van Hip & Bio zich mee bezighield toen ze kinderen kreeg en het aanbod speelgoed en fopspenen bekeek. In de webshop die daaruit voortkwam, vind je dan ook hip kinderspeelgoed en fopspenen die van 100% natuurlijke materialen zijn gemaakt. Zelfs de verf en kleurstoffen bevatten alleen natuurlijke bestanddelen. Je kind kan naar hartenlust spelen, bijten en sabbelen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over wat ze binnenkrijgen. En daarbij is het hip speelgoed dat gezien mag worden, dat eerlijk is geproduceerd en dat je gewoon bij het afval kunt doen.

Speelgoed en fopspenen

Hip kinderspeelgoed dat je bij Hip & Bio kan kopen, bestaat allemaal uit natuurlijke materialen. Neem het badspeeltje bijvoorbeeld. Dit is bedoeld als rammelaar, als speelgoed voor in bad en als bijtspeelgoed als de tandjes doorkomen. Omdat het volledig natuurlijk is, kan je kind nog zo hard bijten, het is en blijft veilig. Uiteraard is het ook op een maatschappelijk verantwoorde manier gemaakt en is het niet schadelijk voor het milieu. Naast hip en duurzaam speelgoed verkoopt deze webwinkel verschillende natuurrubberen fopspenen. Deze bevatten geen siliconen en zijn volledig veilig. Dat stelt iedere ouder direct gerust.

Doe er een schepje bovenop

Wil je je hele huishouden milieuvriendelijker en duurzamer maken, dan tref je bij Hip & Bio naast hip kinderspeelgoed ook andere milieuvriendelijke alternatieven aan. De persoonlijke verzorgingsproducten en de schoonmaakmiddelen zijn allemaal onschadelijk voor het milieu en dus ook zacht voor jouw huid en haar. Er is natuurlijke deodorant, oplosbare EcoPods, herbruikbare wattenstaafjes en een shampoobar. Zo zorg je niet alleen dat je hip en verantwoord speelgoed in huis haalt, maar dat jouw gehele huishouden een stuk milieuvriendelijker wordt.