Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Verschillende soorten defecten aan Pc’s

Er zijn uiteenlopende zaken aan een Pc in Houten die kapot kunnen gaan waardoor reparatie nodig is. De meest voorkomende schade van laptops is met name het scherm. Daarnaast komt het vaak voor dat het toetsenbord (gedeeltelijk) niet meer werkt. Een andere zaak die minder vaak beschadigt, maar wel essentieel is in een computer, die ervoor kan zorgen dat er dure reparatie moet plaatsvinden, is het moederbord. Wat eveneens problemen kan veroorzaken is wanneer de voeding van de laptop niet goed werkt. Dan kan er namelijk niet meer (goed) opgeladen worden. Voor een reparatie voor uw pc in Houten kunt u het beste naar My PC Utrecht!

 

Scherm gebroken in Houten

Het scherm van een laptop in Houten is een van de meest kwetsbare zaken. Voor mensen die hun laptop niet in een geschikte hoes en of laptoptas laten zitten is de kans groot dat er op een bepaald moment een computer reparatie moet plaatsvinden. Dit kan zomaar gebeuren door een stoot of val. Voor je het weet is het gebeurd en heb je een barst of scheur die gerepareerd moet worden in Houten.

 

Toetsenbord van je computer kapot

Het toetsenbord wordt dagelijks veel gebruikt en slijt hierdoor snel. Wanneer je een ‘harde typer’ bent, is het risico dat er plaktoetsen ontstaan groot. Daarnaast eten en drinken mensen vaker bij hun laptop. Door viezigheid in dit toetsenbord of vloeistof kan het er (gedeeltelijk) mee ophouden en moet dit gereinigd of zelfs gerepareerd worden door en reparateur in Houten.

 

Moederbord

Wat tevens erg vatbaar is voor vloeistof schade, maar ook voor oververhitting en andere soorten gebruik is het moederbord van uw laptop in Houten. De reparatie van het moederbord in een computer is erg duur. Door intensief gebruik of software die uw PC ontregelt kan het moederbord beschadigd raken. Je kan je computer of laptop met een kapot moederbord helemaal niet meer gebruiken, dus de reparatie ervan is essentieel maar helaas ook prijzig.

 

Voeding laptop geeft problemen

De voeding van je laptop die problemen heeft kan twee oorzaken hebben. De aansluiting of connector van de laptop kan beschadigd zijn, maar het kan ook liggen aan de oplader zelf. Wat het defect aan je laptop of computer ook is, My PC Utrecht kan je in Houten van dienst zijn om het te repareren!

 

https://mypcutrecht.nl/

Gerelateerde artikelen

All Dent voor alle mondzorgapparatuur

Snel meetapparatuur vinden van het merk Chroma

Reparatie wasmachine Amsterdam? Gebruik je useragenda!