Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Vegetarische restaurants in Utrecht

Ben je woonachtig in regio Utrecht en ben je op zoek naar vegetarische restaurants in deze omgeving? Dan ben je bij GYS in Utrecht op de juiste plaats. Dit bedrijf heeft op dit moment meerdere vestigingen in Utrecht waar zij haar klanten voorziet van heerlijke maaltijden. De mogelijkheden bij dit restaurant zijn zeer uitgebreid. Zij bieden diverse opties op het gebied van biologisch, veganistisch, vegetarisch en glutenvrij eten. Dit bedrijf heeft een voorkeur voor comfortfood en hebben het hun missie gemaakt om steeds verder te ontwikkelen op het gebied van veganistische klassiekers en daarmee zowel de planeet als jouw lichaam en smaakpapillen gelukkig te maken.

Locaties in Utrecht

Dit bedrijf heeft twee vegetarische restaurants in Utrecht waar zij hun klanten plezieren met  de meest fantastische gerechten. Er is een locatie te vinden op de Voorstraat en één op de Amsterdamsestraatweg. Beide locaties zijn centraal gelegen en daardoor makkelijk bereikbaar. Ze bieden met elk hun eigen menukaart voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een plek waar je een heerlijk vegetarisch ontbijt kan nuttigen of juist een plek waar je lekker kan lunchen, borrelen of dineren, bij deze vegetarische restaurants in Utrecht zit je altijd goed.

Bezoek dit goed betaalbare restaurant

Dat goed en gezond eten niet duur hoeft te zijn, bewijst dit bedrijf met een menukaart vol goed betaalbare producten. Op die manier kan je vaker genieten van een heerlijke gezonde lunch, zonder dat het je portemonnee zwaar treft. Bovendien zijn alle producten die gebruikt worden bij deze vegetarische restaurants in Utrecht 100% biologisch. Verwen jezelf wat vaker met deze heerlijke gerechten en ga eens wat vaker buiten de deur eten. Ook voor een high tea bieden deze twee locaties diverse mogelijkheden voor een goede prijs. Beide locaties zijn de gehele week geopend van 10:00 uur in de ochtend tot 21:00 uur ’s avonds.

https://gysutrecht.nl/nl/