Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Een Office 365 backup laten maken door een bedrijf

Ik heb laatst hulp gekregen bij het maken van een Office 365 backup. In mijn bedrijf werken we veel in Word, Powerpoint, Excel en nog veel meer Office programma’s. Alle bestanden die we hebben gemaakt met Office staan nu los op onze bureaubladen of in mapjes. Hier wilden wij graag een backup van laten maken, omdat sommige bestanden later nog goed van pas konden zijn en we niks kwijt willen raken. Dus zochten we iemand of een bedrijf die dit voor ons kon regelen.

Waar kon ik een Office 365 backup laten maken?

In het begin dachten we dat we zelf een Office 365 backup konden maken, maar helaas is dat niet zo. Dan moet je bij het bedrijf van Office zelf een extra bedrag betalen om dit te kunnen doen. En dat bedrag was voor ons veel te hoog om te betalen. Dus zochten we een externe partij die dit wel voor een goede prijs kon regelen. Ik ben blij dat ik als ondernemer veel mensen heb aangenomen die veel verstand hebben van het internet, want ik kwam er zelf niet uit om een bedrijf te vinden. Gelukkig wist een van mijn medewerker dat wel en hadden we snel een bedrijf gevonden die voor een goede prijs ons kon helpen.

Een super bedrijf!

We bekeken de website nog eens goed door en wisten zeker dat zij ons het beste konden helpen. Nadat we een aanvraagformulier via hun website hadden ingevuld, kregen we snel contact met een van de medewerkers van het bedrijf. We vroegen wat ze voor ons konden betekenen en het was precies wat wij zochten. Nadat we een gesprek hadden gehad, hadden we een contract afgesloten en hoefde we ons geen zorgen meer te maken over de bestanden. Vanaf nu zijn al onze oude Word, Excel en andere bestanden veilig gebackupt op de server van backupyoffice365.nl.

Contact

Wilt u ook een back up laten maken van uw Office bestanden? Bekijk dan de website via backupmyoffice365.nl voor meer informatie. U kunt daar meteen een gratis aanvraagformulier invullen.

Gerelateerde artikelen

Snelle spoed slotenmaker

Opslagruimte huren in Domstad Utrecht

Zijn computer echt onmisbaar?