Multiuser agenda
Image default
Bedrijven

Bij een specialist sterke en slijtvaste epoxy bestellen

Epoxyhars is een sterke en slijtvaste harssoort die voor veel verschillende ondergronden gebruikt kan worden. Zo is epoxy zeer goed te combineren met hout, maar ook op voor vloeren in werkhallen, magazijnen, garages, opslagruimtes en winkels is epoxyhars zeer geschikt. Het voordeel van epoxy is dat het niet snel slijt en daardoor ook weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast zal het materiaal ook niet kromtrekken omdat epoxy niet of nauwelijks krimpt bij uitharding. Wilt u epoxy bestellen bij een specialist? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Harjon Polyester en maak uw keuze.

Diverse toepassingen voor epoxy

Epoxyhars is voor diverse toepassingen te gebruiken. Veel mensen gebruiken het bijvoorbeeld om houten boten mee te bouwen of voor surfplanken of ski’s. Daarnaast is epoxy ook zeer geschikt voor vloeren, tafelbladen, ingietingen en bekledingen. Weet u niet zeker of epoxy geschikt is voor de ondergrond die u in gedachten heeft? Vraag de experts van Harjon Polyester dan gerust om advies. Zij hebben voldoende kennis om u hiermee van dienst te zijn.

De voordelen van epoxyhars

Bent u benieuwd naar de voordelen van epoxy, voordat u het gaat bestellen? Zoals eerder aangegeven is epoxy slijtvast, sterk en heeft het weinig onderhoud nodig. Dat zijn niet de enige voordelen van epoxy ten opzichte van andere harsen. Epoxyhars is namelijk ook oplosmiddelvrij en daardoor milieuvriendelijker. Verder is dit materiaal stofvrij, naadloos en waterdicht. Genoeg redenen dus om deze harssoort boven andere harsen te kiezen.

Bestel epoxyhars online

Wilt u epoxy bestellen, bijvoorbeeld voor uw boot, houten vloer of zwembad? Doe dit dan bij Harjon Polyester. Bij deze specialist bent u verzekerd van de beste kwaliteit en uitstekende service. Bovendien helpen zij u graag bij de keuze en geven ze passend advies voor uw specifieke toepassing. Neem contact met ze op via hun website of bestel direct epoxyhars in de webshop.

https://harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

Doos met logo is handig

Net de extra ruimte nodig

Een stukadoor voor een strakke afwerking van wanden en plafonds